Helyi közélet

2015.07.15. 18:02

Az első fázis: három szintes kiszolgálóépület Diósgyőrben

Miskolc - A 2,3 milliárd forintosra tervezett projekt építő munkái már zajlanak.

Miskolc - A 2,3 milliárd forintosra tervezett projekt építő munkái már zajlanak.

Megkezdődött a diósgyőri labdarúgó utánpótlásközpont kiszolgáló épületének az építése, a hétfői terület átadás és földgyalulás után, szerdán már a létesítmény sarokpontjait tűzték ki a kivitelezők.

Mint arról március elején beszámoltunk: a diósgyőri stadion mellett, a meglévő edzőpályák köré épülnek további labdarúgó játékterek, valamint a két füves edzőpálya és a Diósgyőri uszoda közé, első fázisként egy három szintes épület. Ebben az objektumban irodák, edzőterem, tantermek, étkező és egyéb funkcionális terek kapnak helyet. A diósgyőri labdarúgó utánpótlásközpont projekt összköltségvetése 2,3 milliárd forint, amelyet az NB I-es labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság, a DFC Kft. finanszíroz, elsősorban a Magyar Labdarúgó Szövetséghez benyújtott sportágfejlesztési terv elfogadásának, az arra kapott TAO-s kvótának a feltöltéséből.​

ÉM


Miskolc - A diósgyőri klub kiválasztotta a kivitelezőt, majd megkötötte a szerződést a DVTK labdarúgó utánpótlás edzőközpont kivitelezési munkáinak elvégzésére, melynek eredményeképpen hétfőn megkezdődött a kivitelezési munka. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában