Helyi közélet

2015.06.07. 11:14

Az elmúlt 24 órában történt - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Múcsony, Ózd, Sajókaza, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Miskolc, Múcsony, Ózd, Sajókaza, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei H. Imre 21 éves tiszakeszi lakost 2015. június 6-án 9 óra 45 perckor lakásán fogták el, mert a férfi ellen korábban a Kunszentmártoni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló személyt a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol további intézkedés céljából bűnügyi őrizetbe vették.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrsének járőrei a Kazincbarcika és Múcsony közötti útszakaszon 2015. június 6-án 0 óra 5 perckor egy Fiat Ducato típusú járművet állítottak meg és vontak intézkedés alá. Az igazoltatás során kiderült, hogy az autó sofőrjét, J. Tibor 31 éves keleméri lakost a hatóságok korábban jogerősen eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök az eltiltás hatálya alatt járművet vezető férfit előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt az ózdi rendőrök két fővel szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást. A kényszerintézkedéssel érintett 43 éves ózdi, valamint 26 éves serényfalvai férfiak 2015. június 6-án családi vitát követően tettleg bántalmazták volt élettársukat.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában