Helyi közélet

2015.04.22. 11:48

Nézőpont: Tejjel. Mézzel

<em>Tejjel. Mézzel. Folyó. Na az lesz hamarosan Kánaánban, akarom mondani Miskolcon: ömleni fognak a milliárdok a városba. Erről beszélt tegnap a miniszterelnök</em>. <strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong>.

Tejjel. Mézzel. Folyó. Na az lesz hamarosan Kánaánban, akarom mondani Miskolcon: ömleni fognak a milliárdok a városba. Erről beszélt tegnap a miniszterelnök. Juhász-Léhi István jegyzete.Jön például egy „5-ös” Miskolctapolcára, a strand második ütemére. Nagyon kellene! A Diósgyőri vár további fejlesztésére szánt újabb 6 milliárdot viszont nem értem. Nem mintha nem örülné(n)k a pénznek, csak nem tudom, annyiból mi lesz ott. Jól halad a lovagi tornák tere, nem üres a tavaly felújított, újjáépített vár. Építenek egy másik várat? Vagy hajócsata lesz a várárokban? Inkább kerékpárút kellene a Hámori-tóig. Például.

És a kamerák… A drága kamerák a mi biztonságunk érdekében. Na persze. Attól lesz jobb a közbiztonság, hogy állandóan figyelnek minket? A mi érdekünkben? Nekem nem tetszik és soha nem is lesz ez a dolog a szívem csücske. De sokszínű a világ, kedves olvasóm, így ha valakit a sok száz kamera nyugtat meg… Legyen.

Megkövezhetnek azért is, mert örülök: úgy fest, nem lesz Y-híd. Hogy mire az öröm? A Vörösmartyn lakom… Kérdés? Remélem, a milliárdok hoznak munkahelyeket is a városba, és a Miskolc név megint szép lesz.


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

Posted by Orbán Viktor on 2015. április 21.


Miskolc, 2015. április 21., kedd (MTI) - Miskolc jeles múltjáról, biztató jövőjéről beszélt Orbán Viktor kormányfő a Miskolc Városi Televíziónak kedden, az interjút este fél hétkor sugározta felvételről a csatorna. tovább »

Miskolc, 2015. április 21., kedd (MTI) - Az MSZP szerint Miskolcon az ígéreteknél már több kell, kézzelfogható, megvalósított projektekre van szüksége a városnak. Erről Varga László, Miskolc egyéni országgyűlési képviselője, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke beszélt Orbán Viktor miniszterelnök miskolci látogatását követően kedden, a Városháza előtt. tovább »

Miskolc, 2015. április 21., kedd (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Miskolcon és a régióban munkahelyek százaira, ezreire lenne szükség. Ez az alapprobléma a térségben – jelentette ki Varga Gergő, a párt miskolci alelnöke és Tompa Sándor, a DK miskolci önkormányzati képviselője Orbán Viktor miniszterelnök látogatása után, a helyi Városháza előtt kedden, sajtótájékoztatón. tovább »

Miskolc, 2015. április 21., kedd (MTI) - Andy Vajna filmügyi kormánybiztos kaszinókoncessziójáról és Habony Árpád tanácsadóról is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök újságírói kérdésre válaszolva miskolci sajtótájékoztatóján kedden. tovább »

Miskolc - „Lesötétített üvegű autókból nem lehet látni a nyomort, Miskolc igazi problémáit". Így kommentálta dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője Orbán Viktor miniszterelnök keddi miskolci látogatását. tovább »

Miskolc - Reagálás Orbán Viktor és Kriza Ákos miskolci sajtótájékoztatójára. tovább »

Miskolc, 2015. április 21., kedd (MTI) - Autópálya épül Miskolc és Kassa között, folytatódik a miskolctapolcai strandfürdő fejlesztése, miként a diósgyőri váré is, és ezer hektáros iparterületet alakítanak ki a borsodi megyeszékhelyen - ezt mondta egyebek mellett Orbán Viktor kormányfő a miskolci Városházán tartott sajtótájékoztatóján, kedden. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában