Helyi közélet

2015.04.09. 12:29

Megtépázott gyep és kitaposott rózsák az ételosztás után

Miskolc - Szerda délutánig ugyan nem érkeztek bejelentések a Miskolci Önkormányzati Rendészethez arról, hogy a kedd délutáni élelmiszerosztás nyomán károk keletkeztek volna a Szent István téren és környékén. Koczák Szilvia, a városháza sajtószóvivője azonban arról tájékoztatott bennünket, hogy nem sokkal később a Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai egy lakossági bejelentést követően helyszíni bejárást tartottak a téren.

Miskolc - Szerda délutánig ugyan nem érkeztek bejelentések a Miskolci Önkormányzati Rendészethez arról, hogy a kedd délutáni élelmiszerosztás nyomán károk keletkeztek volna a Szent István téren és környékén. Koczák Szilvia, a városháza sajtószóvivője azonban arról tájékoztatott bennünket, hogy nem sokkal később a Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai egy lakossági bejelentést követően helyszíni bejárást tartottak a téren. Megállapították, hogy az ott elültetett rózsatövek egy részét kitaposták, a többit pedig megtépázták. A rózsák melletti zöld gyepet is kitaposták. A Városgazda Kft. a polgármesteri hivatal építési és környezetvédelmi hatósági osztályától kért segítséget a helyreállításhoz.

ÉM


Miskolc - Oláh Benjámin, a Miskolcnak Hangja Van Face­book-csoport vezetője túlzásnak tartja azt a napvilágot látott minősítést, hogy kaotikus lett volna az általuk hétfőn délután a miskolci Szent István térre szervezett élelem­osztás. tovább »

Miskolc polgármestere azt szeretné, ha a város nem negatív hírekkel, hanem fejlődésével és gazdasági sikereivel jutna be a közfigyelem középpontjába. Szaniszló Bálint jegyzete. tovább »

Miskolc - Kaotikus jelenetek alakultak ki a miskolci ételosztásnál, amelyet a rászorulók megsegítésére szerveztek. tovább »

Miskolc - Több médium is azt állítja, megakadályoztam, hogy a miskolci gyerekek számára ételt osszanak. Ez így nem fedi a valóságot. A teljes igazságról pedig senki sem számolt be. Igen, a Gyermekétkeztetési Alapítványt arra kértem, hogy ha lehet, ne Miskolcon szervezze meg az akcióját. De nem az ételosztást kifogásoltam, hiszen én magam is sok hasonló akcióban vettem részt az elmúlt években, és Miskolc mindig nyitott volt az ilyen kezdeményezésekre. tovább »

Az éhező gyerekeknek szeretett volna ételosztást szervezni a Gyermekétkeztetési Alapítvány Miskolcon, ám ezt a város polgármestere azzal utasította el, hogy Miskolc inkább „a fejlődésével és gazdasági sikereivel szeretne a közfigyelem középpontjába kerülni”. Hegyi Erika jegyzete. tovább »

Miskolc - Tiltakozásnak szánják a keddi miskolci ételosztást a szervezők. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában