Helyi közélet

2015.04.15. 14:08

Avas szálló: már a városé!

Miskolc - 155 millió forintért megvásárolta a miskolci önkormányzat az Avas szállót, jelentette be szerda kora délután rendkívüli sajtótájékoztatón dr. Kriza Ákos.

Miskolc - 155 millió forintért megvásárolta a miskolci önkormányzat az Avas szállót, jelentette be szerda kora délután rendkívüli sajtótájékoztatón dr. Kriza Ákos. Mint korábban írtuk, hétfőn délután 4 óráig lehetett pályázni a miskolci főutcai ingatlanra. Kiderült, a polgármester kedden már alá is írta az épület megvásárlását igazoló szerződést. Kérdeztük, miből lesz a városnak pénze a felújítására (2,5-3 milliárd forintra lenne hozzá szükség), dr. Kriza Ákos azt mondta, még nem tudják, hogy ki fogja felújítani, belső kivitelezőkkel, vagy hitelt vesz fel rá a város. Egy biztos, hogy szállodaként kívánja üzemeltetni majd az önkormányzat.

ÉM-HM


Miskolc - 18 év után véget ért a miskolci belváros egyik legmeghatározóbb épületének kálváriája. Az önkormányzat 2015. április 14-én felszámolói liciteljáráson 155 millió Ft-ért visszavásárolta az emblematikus szállót. Ezzel egy újabb, a szocialista politikusok által elherdált vagyontárgy került vissza a miskolciak tulajdonába. tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában