Helyi közélet

2015.03.04. 15:13

Diósgyőr: 15 az a 16!

Miskolc - Néhány napja írtunk Miskolc turisztikai helyeit bejárva, a szezon előtt feltérképezve a Diósgyőri várról és környékéről.

Miskolc - Néhány napja írtunk Miskolc turisztikai helyeit bejárva, a szezon előtt feltérképezve a Diósgyőri várról és környékéről. Akkor - hétfőn - lefotózva a kivitelezői táblát is arról számoltunk be: 2016 végén kerül átadásra a Lovagi tornák tere, illetve a Vásártér. Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője ezzel kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy a kivitelezői táblán a befejezési határidőt valaki - talán viccből, talán más szándékból - átírta.

- Múlt heti helyszíni ellenőrzésen kérték is, hogy a táblán a határidőt soron kívül javítsák - fogalmazott. - Most már azon is a tényleges, 2015-ös határidő látszik, vagyis az, amikor a tervek szerint befejezik a Lovagi tornák és Vásártér építését. De ez van a projekttáblán is.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában