Helyi közélet

2014.09.25. 13:16

Küldjön hírt - Hasznos olvasmány

Ózd - Dr. Molnár Tamás r. őrnagy hivatalvezető szerkesztésében megjelent a KAPINFÓ, vagyis az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztató kiadványának 10. száma.

Ózd - Dr. Molnár Tamás r. őrnagy hivatalvezető szerkesztésében megjelent a KAPINFÓ, vagyis az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztató kiadványának 10. száma.

A KAPINFÓ - kétévnyi elektronikus úton történő terjesztését követően, az idén, 2014-ben már harmadik alkalommal - nyomtatott formában is megjelenik, így tartalmát nem csak az Internet használók olvashatják.

"A kiadás - nem véletlenül- a szeptemberi iskolakezdésre került időzítésre, hiszen a 10. számmal főként az iskolásokat, illetve szüleiket és pedagógusaikat igyekszünk megszólítani. A tartalom a híradásokban gyakran látott, hallott és olvasható drogok problémakörét dolgozza fel, hiszen ez az a témakör, amiről soha nem lehet eleget beszélni! A média híradásaiban folyamatosan hallani a fiatalokat érintő problémáról, az újonnan megjelent, szintetikus, uú."designer" drogokról, melyek a korábban ismertté vált kábító hatású anyagok mellett pár éve jöttek a köztudatba. Az emberi szervezetre gyakorolt hatásuk azonban teljesen kiszámíthatatlan, egyénenként változó! Sok esetben használatuk a felelőtlen fiatalok életébe kerülhet" - olvasható a bevezetőben.

A kiadvány sok hasznos információt tartalmaz idősnek és fiatalnak egyaránt - vagyis mindenkinek.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában