Helyi közélet

2014.06.16. 17:20

Mit kapunk a lelépési díjért?

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az ingatlan jó állapotban van – így hirdetik. Alig kétmilliót kérnek érte. És a képek alapján, tényleg jó.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az ingatlan jó állapotban van – így hirdetik. Alig kétmilliót kérnek érte. És a képek alapján, tényleg jó.

Lakás, ház, Borsod, kétmillió – ennyit írtunk be több ingatlanportál keresőjébe és közel száz eladásra kínált ingatlant nézhettünk meg. Az összeghatár nem véletlen; Miskolc a közelmúltban fogadta el a lakások bérletéről szóló rendeletét, amelynek egyik kitétele, a bérlők abban az esetben kaphatnak – maximum 2 millió forintos – lelépési díjat, ha Miskolcon kívül vásárolnak érte ingatlant. Így a feladat adott volt: milyen ingatlan kapható ennyi pénzért megyénkben és hol.

Részletek a keddi Észak-Magyarországban.


Miskolc - A Fidesz-KDNP miskolci frakciója pénteken indította aláírásgyűjtési akcióját a miskolci nyomortelepek felszámolása mellett. tovább »

Miskolc - „Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért” – jelentette be Jakab Péter hétfőn Miskolcon. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában