Aláírásgyűjtés: pró és kontra

Akt.:
Aláírásgyűjtés: pró és kontra
Aláírásgyűjtés: pró és kontra
Miskolc – „Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért” – jelentette be Jakab Péter hétfőn Miskolcon.

A párt azok után döntött az aláírásgyűjtés meghirdetése mellett, miután Kriza Ákos tárgyalás nélkül vette le a múlt heti közgyűlés napirendjéről a Jobbik ingyenes gettófelszámolásról szóló javaslatát. Jakab Péter szerint minden kifizetett kétmillió forint felér egy hűtlen kezeléssel akkor, amikor a telepeket pénz nélkül is meg lehet szüntetni. A képviselő azt is elmondta: addig gyűjtik a miskolciak támogató aláírásait, amíg a Fideszt rá nem kényszerítik az ingyenes gettófelszámolás elfogadására.

A Fidesz és a Jobbik hagyja abba az undorító hecckampányt!” – erre közleményben szólította fel a pártokat az MSZP miskolci szervezete. „…Hazug aláírásgyűjtési akciókkal, megfélemlítő vonulgatásokkal azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy a számozott utcák lakói egytől egyig csalók és bűnözők. Kriza Ákosék nyomortelep-felszámolási programról beszélnek, miközben annak még az alapvető feltételeit sem teremtették meg…a Fidesz és a Jobbik a demagógia és az uszítás pártján áll. Mi egy valóban létező problémát tisztességes eszközökkel szeretnénk megoldani, miközben ők az indulatokat korbácsolják, s hazugságaikkal – ne legyenek kétségeink – halálos veszedelmet hoznak a városra és Magyarországra” – írták.

ÉM


Közlemény – Fidesz-KDNP: Elsöprő siker már az első órákban!

Miskolc – A Fidesz-KDNP nyomortelepek felszámolását célzó programja mellett a város. tovább »

Közlemény – MSZP: A Fidesz és a Jobbik hagyja abba az undorító hecckampányt!

Miskolc – Undorító hecckampányt folytat – most éppen – a miskolci számozott utcák ügyében a Fidesz és a Jobbik. Hazug aláírásgyűjtési akciókkal, megfélemlítő vonulgatásokkal azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy a számozott utcák lakói egytől egyig csalók és bűnözők. tovább »

Közlemény – Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért

Miskolc – Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért – jelentette be Jakab Péter hétfőn Miskolcon. tovább »