Helyi közélet

2014.06.25. 19:36

Máltai túra: felvert repjegyárak

Miskolc - Lapunk szerda déli információi szerint még nem volt meg annak a megoldóképlete, hogy a DVTK labdarúgócsapata mikor és hogy utazik majd el két hét múlva Máltára, az EL 1. fordulójának visszavágójára.

Miskolc - Lapunk szerda déli információi szerint még nem volt meg annak a megoldóképlete, hogy a DVTK labdarúgócsapata mikor és hogy utazik majd el két hét múlva Máltára, az EL 1. fordulójának visszavágójára. Ugyanis a repülőgépes távolság leküzdés, egy charter gép indítása sokak fantáziáját megmozgatta, több drukker is kacérkodott a repülőút megszervezésével, akik különböző cégektől árajánlatokat kértek erre, és ezzel alaposan beindították a keresleti oldalt.

Az Észak-Magyarországnak név nélkül nyilatkozó, évtizedek óta repülőutakat szervező társaság egyik munkatársa azt mondta: turisztikai szezonban, amikor amúgy is kevés szabad gép van, néhány óra alatt sikerült felverni az árakat, és valószínűleg ez az oka annak, hogy van olyan utazási iroda, amelyik egynapos, a meccsre szóló máltai útra 160 ezer forintos áron vesz fel előjegyzést.

ÉM


Androidra már elérhető a diósgyőri foci híreit szállító mobil applikáció. Tessék kipróbálni és véleményezni! tovább »

Két éjszaka két fő részére már 34 200 forinttól elérhető a mesés szigetországba a miskolci Szerviz Iroda ajánlatában. tovább »

Július 10-én a mesés szigetországban játszik tétmeccset a Diósgyőr. A Hun-West Utazási Iroda ajánlata az idegenbeli meccsélményen felül egy felejthetetlen nyaralás ígéretével kecsegtet. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában