A DVTK Máltára készül. Önnek van már repjegye?

Akt.:
A DVTK Máltára készül. Önnek van már repjegye?
Július 10-én a mesés szigetországban játszik tétmeccset a Diósgyőr. A Hun-West Utazási Iroda ajánlata az idegenbeli meccsélményen felül egy felejthetetlen nyaralás ígéretével kecsegtet.

Fény derült a DVTK kupaellenfelére az Európa Liga selejtezőjének első körében. Ennek értelmében július 3-án a Nagyerdei Stadionban fogadja ellenfelét a miskolci gárda, a visszavágóra pedig július 10-én kerül sor Máltán az FC Birkirkara ellen.

Birkirkara történelmi kisváros a mediterrán szigetországban. A telitalálat, ha egybekötnénk a nyaralást a DVTK túrával: ha ide megyünk, akkor azt biztos nem csak a meccs estéjére fogjuk tenni. Vannak itt hangulatos utcácskák, ha Máltán járunk mindenhol turistahely van a talpunk alatt, elkerülni sem tudnánk a tengerparti nyaralás felemelő élményét. A város jelképe egy több évszázados templom, ahol ki lehet imádkozni az idegenbeli sikert, az egyébként nem verhetetlen házigazdák ellen. 1998-ban épp egy máltai csapatot, a helyi rivális Sliema Wanderers csapatát ejtette ki a DFC az Intertotó kupában, a máltai mérleg tehát esetünkben makulátlannak mondható, az idegenbeli utazással és szurkolással pedig segíthetünk megőrizni azt.

A miskolci Hun-West Travel Utazási Iroda ajánlatában arra biztatja az utazni vágyókat, hogy kössék össze tengerparti nyaralással a meccsélményt: most tényleg last minute áron válthatjuk meg jegyüket a felejthetetlen idegenbeli túrára.

Érdeklődjön a szurkolóbarát ajánlatokról!
Miskolc, Horváth Lajos út 26.
+36 70 945 4836
+36 46 359 845
www.hunwest.hu
hunwest@chello.hu