Helyi közélet

2014.05.16. 15:36

Szabó Irén: "Megérte a kemény munka"

Miskolc - Szabó Irén nem számít rá, hogy megnyeri az idei választást, de meghatotta, hogy a döntőbe jutották a nézők.

Miskolc - Szabó Irén nem számít rá, hogy megnyeri az idei választást, de meghatotta, hogy a döntőbe jutották a nézők.Nagyon meghatott az a tény, hogy a döntőbe jutottam – mondta lapunknak Szabó Irén, aki a My Fair Ladyben Eliza Doolittle-t, a Lili bárónőben Clarisse művésznőt, A tanítónőben a Kántorkisasszonyt, a Sirályban (Kamara) Mását, míg a Holdbeli csónakosban Pávaszemet személyesítette meg.

– Az a tény talán az egészben a legcsodálatosabb, hogy olyan kollégák között lehetek ezen a választáson, mint Görög László, Molnár Sándor Tamás, Ulmann Mónika, Harsányi Attila és Fandl Ferenc. A miskolci közönség ebben az évadban tényleg sokszor láthatott, hiszen nagyon sok előadásom volt az elmúlt időszakban, így biztos, hogy a szavazó, színházszerető embereknek véleménye van rólam is.

Szabó Irén egyébként komoly visszajelzésnek tartja ezt a szavazást, amelyből többek között levonta azt a következtetést, hogy nem hiába dolgozott ilyen sokat és keményen ebben az évadban.

– Nagyon szépen köszönöm a nézőknek a határtalan szeretetet – fogalmazott a színésznő, aki azonban elárulta, hogy nem számít arra, hogy meg is nyeri ezt a nemes versengést, olyannyira erősnek tartja a mezőnyt.

„Kifelé” is figyel

Korábban azt is megkérdeztük a békéscsabai születésű művésztől, hogy mi az, amit kiemelne idei miskolci munkájában. Szabó Irén erre A My Fair Ladyvel válaszolt. Azért, mert számára a legtöbb örömet nyújtotta és nyújtja ma is.

Ugyanakkor elmondta akkor azt is, hogy ma már sokkal jobban figyel „kifelé”, mint korábban, hiszen aki jár színházba, annak mostanra markáns véleménye lehet a munkájáról és a társulat teljesítményéről is.

„Fontos az is, hogy értik-e az emberek, amit mondani akarunk, vagy csak egyszerűen gyönyörködtetünk, vagy felkorbácsoljuk az idegeiket. Nem titok, hogy ezért is szeretem olvasni a fórumokat és a visszajelzéseket” – árulta el Szabó Irén nemrégiben mindezek kapcsán.

ÉM-JLI


Lezártuk az Év színésze szavazás első fordulóját, így kiderült, ki az a hat színész, aki indulhat a végső győzelemért. Szavazzon Ön is >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában