Helyi közélet

2014.05.17. 12:30

Megverhették eltűnése előtt Lencsés Bencét

Miskolc - Barátnője után ment ki múlt szombaton este az ongai tavakhoz a 17 esztendős Lencsés Bence, és azóta nyoma veszett. A rendőrség a fiatalember eltűnése ügyében körözési eljárást folytat.

Miskolc - Barátnője után ment ki múlt szombaton este az ongai tavakhoz a 17 esztendős Lencsés Bence, és azóta nyoma veszett. A rendőrség a fiatalember eltűnése ügyében körözési eljárást folytat.Az elmúlt napokban már többször, kutyákkal is átvizsgálták a tavak környékét, Bence hozzátartozói bejárták az összes létező útvonalat, amerre a fiatalember hazaindulhatott, de nem találták nyomát, a speciális egységek már a tavakat is többször átkutatták, eredménytelenül.

Bence osztálytársai felajánlották, hogy kimennek ők is az ongai tavakhoz, és segítik a kutatást, de erre nem volt szükség, ezért a fiatalok egész héten plakátoltak, villanypóznákra, hirdetőtáblákra ragasztották ki a fotóját. Ismerősei körében elterjedt a hír, hogy Bence barátnője egy társasággal volt kinn a tavaknál, akik elismerték, hogy megverték a fiatalembert, azt állítva, hogy Bence ezután saját lábán indult haza.

ÉM-SZP


Miskolc - Osztálytársai ki akarják venni a részüket az eltűnt ongai fiú kereséséből. tovább »

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6125/2014.ált. számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat a képen látható Lencsés Bence 17 éves ongai lakos eltűnése ügyében. tovább »

Miskolc, Onga – 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában