Helyi közélet

2014.05.23. 08:47

Lencsés Bence édesanyja hazavárja a fiát

Miskolc, Onga - A 17 éves ongai Lencsés Bence két hete tűnt el, azóta sem találják.

Miskolc, Onga - A 17 éves ongai Lencsés Bence két hete tűnt el, azóta sem találják.Édesanyja a napokban a Facebookon is üzent fiának: „Édes Kisfiam! Bence, Nagyon szépen kérlek, ha jelent valamit számodra az anyai ölelés, akkor jelentkezz! Nagyon vágyom rá, hogy újra magamhoz öleljelek, megpusziljalak, beszélgessünk. Gondolom tudnál mit mondani, kérlek tedd meg. A családodnak nagyon hiányzol, ne tedd ezt velünk! Meg tudunk oldani mindent. A család csak veled teljes!"

A szívszorító üzenetet olvasva újra megkerestük az édesanyát, Lencsésné Borissza Évát, aki lapunknak is azzal kezdte: „Csak jönne már elő". Megtudtuk, hogy szerdán járt a városi rendőrkapitányságon, ahol betekinthetett az ügyiratokba. De azt is elmondta: amiket abban látott, az neki nem elég, ezért azt szeretné, ha a megyei rendőrséghez kerülne át Bence ügye.

„Nem igaz, hogy egy 17 éves fiú nincs meg, hogy a térfigyelő kamerákon sem látni semmit. Azt gondolom, katasztrófa, amit a rendőrség eddig fel tud mutatni"– panaszolta. Eddig úgy tudni, Bence a barátnője után ment az ongai tóhoz. Ezt az édesanya is megerősítette, aki jól ismeri a lányt. Azt is elmondta, Bence egy ideig tanult Egerben és Mezőkövesden is, de elképzelhetetlennek tartja, hogy ottani barátainál lenne és ne adna hírt magáról.

„A kamerák felvétele szerint nem szállt buszra a fiam. Soha nem volt olyan, hogy egy napig ne tudjak róla. Mióta eltűnt, nem hagyom a kulcsot a zárban, ég a lámpa, hátha hazajön. A bizonytalanság a legrosszabb..." – mondta.

A rendőrség úgy tájékoztatta lapunkat, hogy minden szükséges és lehetséges intézkedést megtesznek az eltűnt fiú felkutatása érdekében.

ÉM-NSZR


Miskolc, Onga - Több mint egy hete keresik az eltűnt 17 éves ongai fiút. Vasárnap estig még nem került elő. tovább »

Miskolc - Barátnője után ment ki múlt szombaton este az ongai tavakhoz a 17 esztendős Lencsés Bence, és azóta nyoma veszett. A rendőrség a fiatalember eltűnése ügyében körözési eljárást folytat. tovább »

Miskolc - Osztálytársai ki akarják venni a részüket az eltűnt ongai fiú kereséséből. tovább »

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6125/2014.ált. számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat a képen látható Lencsés Bence 17 éves ongai lakos eltűnése ügyében. tovább »

Miskolc, Onga – 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában