Helyi közélet

2014.05.14. 14:06

Küldjön hírt - Ki látta az ongai fiút?

Miskolc, Onga - 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt.

Miskolc, Onga - 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt. Családja és barátai órákon át tartó sikertelen keresés után a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordultak segítségért. A rendőrség továbbra is nyomoz. Hétfőn bevonták a keresésbe a Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoportot, speciális mentőkutyákkal és búvárokkal keresték, eredménytelenül.

Ha bárki, bármilyen érdemleges információról tud, akár a hollétéről vagy látta, értesítse a családot (06/30/572-8967), vagy a rendőr-főkapitányságot. Lencsés Bence akkor éjjel, világos farmert, krémszínű felsőt, fekete Nike cipőt és fekete kabátot viselt. 180 cm magas, barna szemű, barna rövid hajú, sportos alkatú fiú. Bal fülében fekete, kisebb méretű fültágítót visel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában