Helyi közélet

2014.05.12. 01:18

Készenléti Rendőrség: Életmentés Farkaslyukon

Farkaslyuk, Ózd - Az utolsó pillanatban érkeztek a járőrök.

Farkaslyuk, Ózd - Az utolsó pillanatban érkeztek a járőrök.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 11-én az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítása alapján 0 óra 30 perckor megjelentek egy farkaslyuki ingatlannál.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az adott címen egy 37 éves asszony önagresszióra tett utalásai mellett családtagjait is veszélyeztette. A lakásba önmagát bezáró nő ugyanis kinyitotta a gázcsapot, hogy eldobja életét, akire az ingatlanba behatoló rendőrök már a földön fekve, eszméletlen állapotban találtak rá. A járőrök a gázt elzárták, az elkeseredett asszonyt biztonsági intézkedésként pedig kórházba szállíttatták.

Az eset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntett kísérletének gyanúja miatt megindított eljárásban vizsgálja.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában