Helyi közélet

2014.05.09. 14:18

Kerékpáros Iskolai Kupa

Miskolc - Miskolc adott otthont a Kerékpáros Iskolai Kupa Borsod-Abaúj-Zemplén megyei selejtezőjének.

Miskolc - Miskolc adott otthont a Kerékpáros Iskolai Kupa Borsod-Abaúj-Zemplén megyei selejtezőjének.Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szinte megalakulásától kezdve a gyermekbalesetek, illetve a kerékpárosok fokozottabb védelmét szem előtt tartva, az általuk okozott, illetve elszenvedett balesetek megelőzése érdekében minden évben meghirdeti a Kerékpáros Iskola Kupát, melynek megyei területi versenyét 2014. május 6-án Miskolcon rendezték meg.

A megyei vetélkedő díjazása egyéni fiú, valamint lány kategóriában történt, az első három helyezett tárgyjutalomban részesült.

Maga a verseny KRESZ – elméleti részből, ügyességi és szabályossági pálya teljesítéséből állt. Az országos döntőn megyénk csapatát a 11 éves Leányvári Luca és a 14 éves Csorba Gábor diákok alkotják, akik mindketten a Ragályi Általános Iskola tanulói.

Az idén az országos döntő megrendezésének jogát a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság nyerte el, amelyet Pécsett 2014. május 27-29. között rendeznek majd meg.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában