Helyi közélet

2014.05.19. 08:00

Hol lehet Bence? Még nem találják

Miskolc, Onga - Több mint egy hete keresik az eltűnt 17 éves ongai fiút. Vasárnap estig még nem került elő.

Miskolc, Onga - Több mint egy hete keresik az eltűnt 17 éves ongai fiút. Vasárnap estig még nem került elő.Még mindig semmi hír az egy hete szombaton eltűnt 17 éves ongai fiúról, Lencsés Bencéről. A rendőrségtől szerzett legfrissebb információnk szerint a fiatalembert a Miskolci Rendőrkapitányság továbbra is körözési eljárásban keresi.

Mint beszámoltunk róla, május 10-én, szombaton éjszaka Lencsés Bence barátnője után ment az ongai tavakhoz, ahol a lány egy baráti társasággal tartózkodott. Úgy hírlik, Bencét a lány látta utoljára. A fiú hajnali kettőkor indult haza, de oda már nem érkezett meg, holott közel laknak a tavakhoz, és az utat is jól ismeri.

Mind Bence édesanyja, Lencsésné Borissza Éva, mind az Andrássy szakközépiskolába járó fiú osztályfőnöke, Keresztes Lászlóné megbízható, felelősségteljes fiatalembernek írta le Bencét, akire nem jellemző, hogy csak úgy, minden jelzés, telefonhívás nélkül eltűnjön. Bence hozzátartozói végigjárták azokat az útvonalakat, amerre a fiú hazaindulhatott, de keresésük eredménytelennek bizonyult, mint a kutatócsoportoké, amelyek kutyákkal is átvizsgálták a tavakat és azok környékét.

A fiú osztálytársai is ki akarták venni részüket Bence keresésében, de – nehogy tönkretegyék az esetleg fellelhető nyomokat – ezt a hatóságok elhárították, ezért a középiskolások plakátokat nyomtattak, amelyekkel valósággal beborították a várost, szinte minden villanyoszlopra, hirdetőtáblára kiragasztották Bence fotóját, és a felhívást, hogy aki látja, értesítse a rend­őrséget vagy a fiú családját.

Felmerült, hogy Lencsés Bencét azon az éjjelen bántalmazhatták, de ezt a rendőrség nem tudta megerősíteni.

ÉM-SZP


Miskolc - Barátnője után ment ki múlt szombaton este az ongai tavakhoz a 17 esztendős Lencsés Bence, és azóta nyoma veszett. A rendőrség a fiatalember eltűnése ügyében körözési eljárást folytat. tovább »

Miskolc - Osztálytársai ki akarják venni a részüket az eltűnt ongai fiú kereséséből. tovább »

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6125/2014.ált. számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat a képen látható Lencsés Bence 17 éves ongai lakos eltűnése ügyében. tovább »

Miskolc, Onga – 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában