Helyi közélet

2014.05.28. 11:57

Bűnbaknak érzi magát Bence barátnője

Miskolc - A lány nyugtatókon él, mert érzése szerint őt hibáztatják a Bencével történtek miatt.

Miskolc - A lány nyugtatókon él, mert érzése szerint őt hibáztatják a Bencével történtek miatt.Elege van a szóbeszédből és a kimondott, ki nem mondott gyanúsítgatásból Lencsés Bence volt barátnőjének. Mindezt édesanyja mondta munkatársunknak, aki – csakúgy, mint lánya – kerüli a nyilvánosságot a történtek óta, és nem kívánt nyilatkozni az Észak-Magyarországnak. Annyit azonban megtudtunk az édesanyától, hogy félti lányát, aki maga is tart attól, hogy fizikai bántalmazás érheti, mert az az érzése, hogy sokan őt hibáztatják a Bencével történtek miatt.Mint arról beszámoltunk, két hét elteltével holtan került elő az egyik Onga melletti tóból a 17 éves Lencsés Bence. A segítőkész, könnyen barátkozó középiskolás fiú eltűnése sokakat megmozgatott, barátai, osztálytársai, hozzátartozói minden lehetséges helyen és fórumon keresték és kerestették, a rendőrség pedig körözési eljárást folytatott ügyében.

Megverhették?

A 17 éves fiú holtteste múlt pénteken került elő az egyik Onga melletti tóból. Bence halálának oka még nem ismert, a rendőrség hatósági boncolást rendelt el, aminek legkorábban péntekre várható eredménye. Bence azért ment az ongai tavakhoz, hogy beszéljen barátnőjével, aki egy társasággal tartózkodott ott. Innen hajnal kettőkor indult vissza, de már soha nem ért haza. A fiú osztálytársaitól úgy tudjuk, a lány baráti körébe tartozók a tónál csúnyán megverték Bencét, és a lány volt az, aki utoljára életben látta. A fiú barátai szerint Bence azért ment a lány után a tóhoz, hogy beszéljen vele, mások szerint viszont azért bántalmazták, mert csúnyán szakított vele. (Ezt a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.)

A szóbeszéd tisztázása végett szerettünk volna beszélni a lánnyal, de édesanyja határozottan elutasította kérésünket. Mint mondta, semmin sem változtatna, ha a lánya is megszólalna, mert akik őt kiáltották ki bűnbaknak a történtek miatt, nem hinnének neki, így is azt állítják, hogy nem mond igazat.

Mások is voltak ott

Az édesanya szerint nem igaz, hogy lánya látta utoljára életben Bencét, mert mint mondta, voltak ott többen is. A lányáért aggódó édesanya arra a kérdésünkre sem válaszolt, hogy értesülései szerint mi játszódott le pontosan a tónál, tényleg megverték-e a fiút? Mint mondta, ezt „hivatalos helyen" már elmondták a fiatalok.

ÉM-SZP


Onga - Hónapok, évek múltán is meg tudják állapítani az orvosszakértők a halál pontos okát. tovább »

Onga - Két hete tűnt el, pénteken emelték ki a testét a vízből. tovább »

Miskolc, Onga - A 17 éves ongai Lencsés Bence két hete tűnt el, azóta sem találják. tovább »

Miskolc, Onga - Több mint egy hete keresik az eltűnt 17 éves ongai fiút. Vasárnap estig még nem került elő. tovább »

Miskolc - Barátnője után ment ki múlt szombaton este az ongai tavakhoz a 17 esztendős Lencsés Bence, és azóta nyoma veszett. A rendőrség a fiatalember eltűnése ügyében körözési eljárást folytat. tovább »

Miskolc - Osztálytársai ki akarják venni a részüket az eltűnt ongai fiú kereséséből. tovább »

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6125/2014.ált. számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat a képen látható Lencsés Bence 17 éves ongai lakos eltűnése ügyében. tovább »

Miskolc, Onga – 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában