Helyi közélet

2014.05.31. 12:14

A halál oka: vízbefulladás

Miskolc, Onga - Kirendelték a szakértőket, de a vizsgálat eredményére várni kell.

Miskolc, Onga - Kirendelték a szakértőket, de a vizsgálat eredményére várni kell.Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló nyom vagy adat eddig nem merült fel, így a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a korábban eltűntként keresett, ám a múlt hét végén holtan elkerült 17 éves ongai fiatalember rendkívüli halálának körülményeit – tudta meg az Észak-Magyarország a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatától.

Lencsés Bencének május 10-én éjjel veszett nyoma az ongai tavaknál. Este 11 óra körül egyik ismerőse szólt a fiúnak, hogy barátnője egy társasággal bográcsozik az egyik tónál, mire a fiú megkérte egy barátját, hogy kocsival vigye ki a tóhoz. Barátai úgy tudják, hogy itt csúnyán összevesztek a lánnyal, többen – Bence is – sokat ittak, és a társágból valaki bántalmazta is a fiút. Bence fél kettő körül egyedül indult haza, de soha nem érkezett meg. A fiatalembert napokig keresték a rendőrök, polgárőrök, a speciális mentők kutyákkal, drónokkal vizsgálták át a területet, búvárok kutatták át a tavakat, osztálytársai szórólapokat osztogattak, falragaszokat helyeztek ki mindenhol. Lencsés Bence holtteste két hét után került elő az Onga melletti hét tó egyikéből, egy horgász találta meg.

Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy a fiatalember halálát valószínűleg fulladás okozta, de a toxikológiai és más szakértői vizsgálatok eredményére még várni kell.

ÉM-SZP


Miskolc - A lány nyugtatókon él, mert érzése szerint őt hibáztatják a Bencével történtek miatt. tovább »

Onga - Hónapok, évek múltán is meg tudják állapítani az orvosszakértők a halál pontos okát. tovább »

Onga - Két hete tűnt el, pénteken emelték ki a testét a vízből. tovább »

Miskolc, Onga - A 17 éves ongai Lencsés Bence két hete tűnt el, azóta sem találják. tovább »

Miskolc, Onga - Több mint egy hete keresik az eltűnt 17 éves ongai fiút. Vasárnap estig még nem került elő. tovább »

Miskolc - Barátnője után ment ki múlt szombaton este az ongai tavakhoz a 17 esztendős Lencsés Bence, és azóta nyoma veszett. A rendőrség a fiatalember eltűnése ügyében körözési eljárást folytat. tovább »

Miskolc - Osztálytársai ki akarják venni a részüket az eltűnt ongai fiú kereséséből. tovább »

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/6125/2014.ált. számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat a képen látható Lencsés Bence 17 éves ongai lakos eltűnése ügyében. tovább »

Miskolc, Onga – 2014. május 10-én szombaton éjszaka Lencsés Bence ongai 17 éves fiú egy baráti társasággal az ongai tavakon tartózkodott. Az ott lévők elmondása szerint vasárnap hajnal 2 órakor elindult hazafelé teljesen egyedül. Ettől az időponttól számítva nyomtalanul eltűnt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában