Helyi közélet

2014.04.04. 14:38

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhetnek a sorozatbetörők

Ormosbánya, Rudolftelep - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a három férfiből álló társasággal szemben, akik Ormosbányán és Rudolftelepen összességében tizenegy sértetthez törtek be.

Ormosbánya, Rudolftelep - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a három férfiből álló társasággal szemben, akik Ormosbányán és Rudolftelepen összességében tizenegy sértetthez törtek be.Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse ismeretlen tettessel szemben.A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd elfogták V. Zoltán 22 éves, P. Mihály 31 éves és M. István 26 éves ormosbányai lakosokat, akik hol együttesen, hol külön-külön 2013. augusztusa és októbere közötti időszakban Ormosbányán tíz épületbe, míg Rudolftelepen egy boltba törtek be.

A nyomozást a Rudabányai Rendőrőrs 2014. április 3-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetése járási ügyészség részére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában