Helyi közélet

2014.03.17. 15:11

Félelmet keltettek a barcikai hivatalban

Kazincbarcika - A rendőrség gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé azokat a férfiakat, akik egy kazincbarcikai közintézményben garázda mód viselkedtek.

Kazincbarcika - A rendőrség gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé azokat a férfiakat, akik egy kazincbarcikai közintézményben garázda mód viselkedtek.Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 25 éves F. Dávid, a 26 éves D. György, a 23 éves Sz. György, az 50 éves N. Jenő és a 49 éves K. Bélával szemben. Az eljárás adatai szerint 2014. március 14-én 9 óra 5 perckor egy kazincbarcikai közintézményben hangosan megfenyegették a hivatali alkalmazottakat, agresszív viselkedésükkel másokban riadalmat, megbotránkozást keltettek.

A Kazincbarcikai Rendőrség a rudabányai férfiakat szabálysértési őrizetbe vette és a hatóság még aznap bíróság elé állította.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában