Helyi közélet

2014.02.11. 13:47

Előzetesben a fiatalkorú kisgyőri támadók

Kisgyőr - A rendőrök egy nap alatt azonosították és elfogták azokat a fiatalkorú rablókat, akik egy idős nőt támadtak meg annak kisgyőri lakásában.

Kisgyőr - A rendőrök egy nap alatt azonosították és elfogták azokat a fiatalkorú rablókat, akik egy idős nőt támadtak meg annak kisgyőri lakásában.Lakossági bejelentés érkezett 2014. február 6-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Kisgyőrben egy idős asszonyt bántalmaztak a lakásában.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 5-én 17 órakor két ismeretlen fiatal behatolt egy kisgyőri ingatlanba, ahol értékek után kutattak. Az idős házigazda megzavarta őket, akik menekülés közben fellökték, bántalmazták a 75 éves nénit.

Az eljárás eredményeként a rendőrök egy nap alatt azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kisgyőri fiatalkorú fiúkat.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a két gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. február 8-án elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában