Helyi közélet

2014.02.08. 20:26

Élelmiszer-adomány a szuhavölgyi rászorultaknak

Ormosbánya, Rudolftelep, Felsőtelekes - Nagy Tibor, a Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetségének munkaszervezet vezetője lapunknak elmondta, hogy a szövetség 2014. januárjában is részesült a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által nyújtott élelmiszer-adományból.

Ormosbánya, Rudolftelep, Felsőtelekes - Nagy Tibor, a Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetségének munkaszervezet vezetője lapunknak elmondta, hogy a szövetség 2014. januárjában is részesült a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által nyújtott élelmiszer-adományból.Ezt a szuhavölgyi szövetséghez tartozó 26 településen osztják majd szét a létminimum közelében élők és a kisnyugdíjasok között. Az adományban részesülők - összesen 6678-an – között egyenként öt kilogrammos csomagot, összesen több mint 35 tonna élelmiszert osztanak ki február 6. és 21. között. A csomag tésztát, lisztet, cukrot, olajat és melegszendvics krémet tartalmaz. A szuhavölgyi szövetség a rászorultak nevében ezúton is köszönetét fejezi ki a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkatársainak, az élelmiszerosztásban résztvevő önkormányzati dolgozóknak és az önkénteseknek - jelentette ki Nagy Tibor.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában