Helyi közélet

2014.01.28. 16:47

KulturSzett a győri kapui református templomban

Miskolc - Ismét KulturSzett a győri kapui református templomban - erről tájékoztatott a szervező Balázs Győző Református Líceum.

Miskolc - Ismét KulturSzett a győri kapui református templomban - erről tájékoztatott a szervező Balázs Győző Református Líceum.Január 31-én pénteken 18 órától a "Gombold újra" pályázat különdíjasának, Madarász Molnár Melinda "Meyke" divattervező divatbemutatóját nézhetik meg az érdeklődők. A belépő 500 forint.

Másnap, február 1-én szombaton divattervező kurzust tart "Meyke" 9-16 óráig - ugyancsak a Balázs Győző Református Líceum szervezésében. Szintén szombaton, immár harmadik alkalommal lesz vendége a líceumnak Lörinc Katalin, a Táncművészeti Főiskola docense, aki Graham tánctechnika kurzust tart.

Két hét múlva, február 14-én (pénteken) pedig Dús Polett társulata lesz a Győri kapui intézmény vendége. Téma: árnyékszínház Ázsiában, jávai vajangjáték, "Az esőkirály és a szépség" címmel.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában