Helyi közélet

2014.01.27. 10:34

Egészségügyi szűrés Hétben

Hét - Az Ózdi Kistérség települései közül már a harmadik helyszínen jártak az Almási Balogh Pál Kórház dolgozói. Járdánháza és Bánréve után ezúttal Hétben tartottak egészségügyi szűrést.

Hét - Az Ózdi Kistérség települései közül már a harmadik helyszínen jártak az Almási Balogh Pál Kórház dolgozói. Járdánháza és Bánréve után ezúttal Hétben tartottak egészségügyi szűrést. A település lakossága igyekezett kihasználni a lehetőséget, hogy helybe jött a szolgáltatás, a rendszeresen ajánlott vizsgálatokért nem kellett Ózdra utazniuk. Az egészségügyi intézmény állami és uniós forrásokból több mint nyolcvanmillió forintot nyert az Életmódváltással a hosszabb és szebb életért elnevezésű pályázatán. Ebből az összegből létrehoznak a városban egy Egészségfejlesztési Irodát, de a projekt időtartama alatt számos egészségnapot fognak tartani a környező falvakban is.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában