Helyi közélet

2013.11.19. 15:00

320 új munkahely a Boschnál

Miskolc - Újabb munkahelyeket létesít Miskolcon a Bosch, a faipari szegmens termékeivel tervezik bővíteni a gyártást a kéziszerszám gyárban - tudta meg elsőként az Észak-Magyarország.

Miskolc - Újabb munkahelyeket létesít Miskolcon a Bosch, a faipari szegmens termékeivel tervezik bővíteni a gyártást a kéziszerszám gyárban - tudta meg elsőként az Észak-Magyarország.A Bosch kéziszerszám üzletága átszervezi Európában a fa- és felületmegmunkáló elektromos szerszámok gyártását és fejlesztését. Ennek köszönhetően 2014 második felétől ennek a piaci szegmensnek a termékeivel tervezik a gyártás bővítését a Bosch miskolci kéziszerszám gyárában.A jövőben a faipari elektromos szerszámok fejlesztésének a gyártási folyamathoz közeli területe is Miskolcra kerül. A fejlesztés első fázisa, a koncepció megalkotása ezentúl a németországi Leinfeldenben történik, így az szorosabban összekapcsolódik az ipari szerszámok ott folyó központi fejlesztésével. Jelenleg ezen termékek fejlesztése és gyártása a svájci Solothurnban zajlik.

Miskolcon a Bosch kéziszerszám gyára 1600 munkatárssal 2002 óta működik. A faipari szerszámok gyártásának és fejlesztésének áttelepítésével 2016 végéig a miskolci gyár 320 új munkahellyel bővül.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában