Helyi közélet

2013.10.28. 14:35

Örömünnep a Füzikében

Kazincbarcika – A szülőkkel közösen ünnepelték az ovisok az intézmény megújulását Kazincbarcikán.

Kazincbarcika – A szülőkkel közösen ünnepelték az ovisok az intézmény megújulását Kazincbarcikán.Csillogó szemű és boldog mosolyú gyerekek és felnőttek arcán vidáman hancúroztak a napsugarak az „Örömünnep”-en. Így nevezték el a megújult tagóvoda pedagógusai azt a napot, amikor - visszaköltözve szeretett óvodájukba - együtt ünnepelték egy új korszak kezdetét. Mert bizony az 1976-ban épült óvoda életében igazi mérföldkő a most befejeződött beruházás, melynek köszönhetően kívül-belül megújult az épület és az udvar.

Mindezt dalban, versben, táncban is kifejezték a gyerekek, műsoruk nagy tetszést aratott a közel kétszáz fős vendégsereg előtt. Volt lufihajtogató bohóc, arcfestés és óriás torta is, s a délután – az ünnepi pillanatokat követően - vidám családi programmá alakult át.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák Mátyás király úti, mai nevén Füzike Tagóvodájának teljes körű felújítása az Új Széchenyi Terv keretében, több mint 94 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatásból nyert új külsőt és belső, a projekt kedvezményezettje Kazincbarcika Város Önkormányzata volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában