Helyi közélet

2013.08.14. 19:59

Viper a belvárosban - kivizsgálták

Miskolc - Kivizsgálta a DVTK-MTK-meccs éjjelén a belvárosban száguldozó sportkocsi ügyét a rendőrség.

Miskolc - Kivizsgálta a DVTK-MTK-meccs éjjelén a belvárosban száguldozó sportkocsi ügyét a rendőrség.Helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök egy Dodge Viper vezetőjére, mert augusztus harmadika éjjelén a megengedettnél több utast szállított. Egy ugyanilyen autó Miskolc diósgyőri szurkolókkal tömött belvárosában nagy sebességgel farolgatott a járműforgalom elől elzárt sétálóutcán.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta portálunkat, hogy a vizsgálat során fény derült az augusztus harmadika éjjelén történt kocsikázás részleteire. A városban szolgálatot teljesítő járőr a villanyrendőrtől a sétálóutcán végigpillantva észlelte, hogy egy kék sportkocsi nagy sebességgel távolodik a Városház tér irányába - se márkát, se rendszámot nem láttak a rendőrök, csak a kocsi színét, meg a szokatlan formáját. A járőrautó vezetője a “kék jelenés” nyomába eredt, de üldözésről szó sem volt - egyszerűen megpróbálta megtalálni a városban villámgyorsan elillanó sportautót.

Egy másik járőrpáros, akik hallották a rádióforgalmazásban, hogy egy kék sportkocsit keresnek kollégáik, kiszúrt egy ilyet a Mindszent téren. Igazoltatták a Dodge Viper vezetőjét, és az általuk észlelt szabálysértés miatt - a megengedettnél többen utaztak a kocsiban - helyszíni bírságot szabtak ki a sofőrre. Ezt követően a rendőrség megpróbált a belvárosi száguldozás miatt is fogást találni a sofőrön, azonban hiába pásztázza több tucatnyi kamera a területet, azok nem szolgáltattak elegendő bizonyítékot egy szabálysértési feljelentéshez, ugyanis a felvételeken látható sportkocsi rendszámát nem sikerült leolvasni.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában