Helyi közélet

2013.08.21. 14:15

Súlyos baleset a 26-os főúton

Miskolc - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a 26-os számú főúton történt Miskolc szélén szerdán délben.

Miskolc - Hárman sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a 26-os számú főúton történt Miskolc szélén szerdán délben.

A helyszínen szerzett információink szerint egy Fiat haladt kifelé Miskolcról, amikor egy hátulról érkező osztrák rendszámú Chrysler feltehetőleg nagy sebességgel haladva telibe találta Fiatot hátulrólAz olasz márka ezek után elkezdte élni önálló életét az úton, aminek a végén a négy sávot egymástól elválasztó zöld területen a menetiránnyal szemben landolt. Ezután a Chrysler még sodródott mintegy 150 métert, majd a jobb oldali útpadkára felpattanva megállt az út szélén.

Ezt követően az osztrák autó vezetője - szemtanúk elmondása alapján - kipattant az autójából és egy szobrot magához ölelve elkezdett szaladni az út szélén. A közelben állók és a rendőrség már akkor odaérkező munkatársai pár méteren belül elfogták a menekülőt.

Úgy tudjuk, hogy a Fiatban utazókat és Chrysler vezetőjét a mentők kórházba szállították, mert megsérültek. A Fiat szemmel láthatólag is totálkárosra tört, de a Chryslerben is hatalmas az anyagi kár.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában