Helyi közélet

2013.07.18. 13:04

MSZP: "bújnak a szembesítés elől"

Miskolc - Nehéz állást foglalunk egy ilyen rendkívüli közgyűlési ülés után - nyilatkozta a csütörtök reggeli esemény utáni percekben Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője.

Miskolc - Nehéz állást foglalunk egy ilyen rendkívüli közgyűlési ülés után - nyilatkozta a csütörtök reggeli esemény utáni percekben Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője.Szerinte eljárási hibák sora volt abban is, hogy miért függesztették fel az ülést és hogy miért is nem hívták össze.

- Amit itt láttunk az nem más, mint az a hallatlan pökhendi és nagyképű mentalitás amit a FIDESZ képvisel immár harmadik éve az országban és a városban - mondta Földesi Norbert. - Egy olyan ügyben hívtunk össze rendkívüli közgyűlési ülést, amely ügy csak Miskolcon több száz embert érint. A FIDESZ nem volt képes megjelenni. Érthető, mert érintettek ebben a trafik mutyiban. Megtudjuk érteni, hogy bújnak a szembesítés elől.

A szocialisták frakció vezetője úgy vélte, hogy látható volt az, hogy lesznek gondok ezzel a rendkívüli közgyűlési üléssel.

- Nem kaptunk több frakciótársammal együtt meghívott erre az ülésre, ami érthetetlen - tette hozzá, aki elárulta azt is: az eljárási hibák miatt feljelentést tesznek a Kormányhivatalnál és ugyanebben az ügyben ismét rendkívüli közgyűlési ülés összehívását kezdeményezik.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában