Helyi közélet

2013.06.02. 12:25

Újra kinyit a barcikai uszoda

Kazincbarcika - Várhatóan szeptember elsejétől újra kinyit a kazincbarcikai Városi Fedett Uszoda. Erről pénteki munkaterv szerinti ülésükön döntöttek a városatyák.

Kazincbarcika - Várhatóan szeptember elsejétől újra kinyit a kazincbarcikai Városi Fedett Uszoda. Erről pénteki munkaterv szerinti ülésükön döntöttek a városatyák.A biztonságos működtetéshez Kazincbarcika városa Berente Község Önkormányzatában talált partnerre, így az egyeztetések követően - a Berentén már elfogadott megállapodást - a barcikai testület is jóváhagyta.

Eszerint az uszoda szeptember elsején nyitja meg kapuit, üzemeltetője a Barcika Art Kft. lesz.

Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere a nyílt ülésen külön köszönetét fejezte ki Berente polgármesterének illetve a testületnek a korrekt és kölcsönös előnyökkel járó együttműködésért.

Az uszoda átadás-átvétele a napokban lezajlik, ezzel párhuzamosan pedig ismét elkezdődött az újraindításhoz szükségek feladatok és munkák felmérése. Ezt követően június-július hónapban kerül sor az épületszerkezeti és gépészeti felújításokra; augusztusban a teljes üzemeltetési struktúra felállítására és a próbaüzemre.

A tervek szerint szeptember elsejétől - Kazincbarcika-Berente Fedett Uszoda néven - a közönség előtt is nyitva áll majd az uszoda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában