Helyi közélet

2013.06.21. 12:27

Taroltak a borsodi közlekedési helyszínelők

Miskolc - Legjobbnak bizonyultak a borsodi baleseti helyszínelők a harmadik Országos Baleset helyszínelői versenyen, amit Miskolcon rendeztek az elmúlt napokban.

Miskolc - Legjobbnak bizonyultak a borsodi baleseti helyszínelők a harmadik Országos Baleset helyszínelői versenyen, amit Miskolcon rendeztek az elmúlt napokban. A kazincbarcikai Szopkó Tibor főtörzszászlós és a miskolci Sulyok Róbert törzszászlós alkotta páros (felkészítőjük: Dr. Lovassyné Németh Mária alezredes), a csapat összetett mellett több díjat is bezsebelt, mondhatni, taroltak a 20 csapatos mezőnyben. Második helyen a BRFK, a harmadik helyen pedig a Jász-Nagykun Szolnok megyei csapatok végeztek.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság által rendezett Országos Balesethelyszínelői Verseny második napján gyakorlati tudásukról tettek tanúbizonyságot a csapatok.

Miskolc - Látványos nyitórendezvénnyel kezdődött szerdán délután a városi sportcsarnok előtt az Országos Balesethelyszínelői Verseny, melyet idén a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitánysága rendezett meg.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában