Helyi közélet

2013.06.24. 14:19

Kiskirályi és herceghajtási elfogások

Miskolc - A miskolci Lyukóvölgyben hétvégi házakat akartak szétbontani, de a rendőrök mindkét esetben tetten érték az elkövetőket.

Miskolc - A miskolci Lyukóvölgyben hétvégi házakat akartak szétbontani, de a rendőrök mindkét esetben tetten érték az elkövetőket.

A rendőrségre 2013. június 19-én a délutáni órákban érkezett bejelentés szerint Lyukóvölgyben Herceghajtás dűlőben ismeretlen személyek bontanak egy hétvégi házat. A Miskolc-Lyukóvölgyi Körzeti Megbízotti Csoport munkatársai 10 percen belül elfogták a házbontókat.

A rendőrök a jó hely és személy ismeretük alapján hamar eljutottak a 36 éves K. Gáborhoz és a 35 éves R. Elemérhez, akik elkövették a tulajdonelleni szabálysértést. A tárgyi és személyi bizonyítékok alapján a Miskolci Rendőrkapitányság kezdeményezte a két férfi bíróság elé állítását.

Két nappal később újabb házbontót értek tetten a rendőrök. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztály Mélységi Ellenőrzési Alosztály rendőrei 2013. június 21-én teljesítettek szolgálatot Lyukóvölgyben, amikor a Kiskirály dűlőben tetten érték a 49 éves M. Mihályt, aki éppen egy hétvégi ház szerkezeti elemeiből bontotta vasanyagot. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfivel szemben a rendőrség tulajdonelleni szabálysértés miatt indított eljárást, amit bíróság el állítással tervez befejezni.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában