Helyi közélet

2013.06.03. 18:23

Előzetesben a táskarabló

Miskolc - Egy idős nőre rontott rá és annak értékeit követelte a támadó egy miskolci buszmegállóban.

Miskolc - Egy idős nőre rontott rá és annak értékeit követelte a támadó egy miskolci buszmegállóban.Egy szemtanú beavatkozásának és bejelentésének köszönhetően a kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták a rablót, tájékoztatta portálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 50 éves miskolci asszonnyal szemben, aki a nyomozás adatai szerint szombaton reggel nyolc óra előtt egy Miskolc-Lyukóvölgyi buszmegállóban odalépett egy ott várakozó idős hölgyhöz, akitől pénzt követelt. Mivel a támadó elutasító választ kapott, a megállóból távozó sértettet több alkalommal megütötte és erőszakkal elvette annak válltáskáját a benne lévő mobiltelefonnal és készpénzzel együtt. A történteket látva egy férfi a bántalmazott segítségére sietett és visszavette a rablótól az értékeket, és riasztotta a helyi körzeti megbízottakat. A helyszínre érkező járőrök a kapott személyleírás alapján a helyszín közelében azonnal elfogták a támadót.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, egyben kezdeményezték előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság hétfőn elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában