Helyi közélet

2013.05.15. 08:45

Az év színésze szavazás - "Elégedetlen vagyok, mert sajnos elfáradtam"

Miskolc - „Mindegyik színdarab ugyanolyan fontos volt, és mindegyik más miatt volt fontos a számomra ebben az évadban” – válaszolta Rusznák András, aki szintén bejutott a lapunk alapította Az év színésze díjról zajló közönségszavazás második fordulójába.

Miskolc - „Mindegyik színdarab ugyanolyan fontos volt, és mindegyik más miatt volt fontos a számomra ebben az évadban” – válaszolta Rusznák András, aki szintén bejutott a lapunk alapította Az év színésze díjról zajló közönségszavazás második fordulójába. A művész az idén játszott A padlásban, a Hideg gyermekben, az Úri muriban, a Mi és Miskolcban, és a címszerepet a Hamletben, és A Gézagyerekben.

„A rendezők nagy részével most először dolgoztam együtt, így rájuk is kíváncsi voltam. De az idei évad szerepei is színesek voltak” – mondta. A szerepek által önmagát is jobban megismerte, egyes emberek – fogalmazott –, akiket eljátszott rávilágítottak olyan tulajdonságaira, amelyekről eddig nem tudott. Mik ezek? „Személyes dolgok...” – válaszolta.

Hogyan értékeli az évadot? „Elégedetlen vagyok, mert sajnos elfáradtam a végére. Próbáltam újabb és újabb energiát termelni, de egy-két előadásom kárát látta a fáradtságomnak” – mondta. Hozzátette: „Az ember edződik, és a gyakorlással egyre többet bírok majd...”

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában