Helyi közélet

2013.03.22. 18:21

A Segítünk segítőit köszöntötte lapunk

Miskolc - A díjazottak az Észak-Magyarország 8 éve alapított díjaként Szabó Virág 5 bronzplakettjét vehették át.

Miskolc - A díjazottak az Észak-Magyarország 8 éve alapított díjaként Szabó Virág 5 bronzplakettjét vehették át.„Mert egy a másnak él”. Ez volt az utolsó sora annak a romantikus dalcsokornak, amelyet Barta Ildikó, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakiskola tanára és négy diákja adott elő a pénteki, díjátadó ünnepségen. A dal szövege akár mottója is lehetne az Észak-Magyarország Segítünk akciójának, amelyet kilenc éve indítottunk útjára. Lényege így összegezhető: a segítségre szoruló és az Észak egymásra talál, mi megírjuk a történetet, s közös segítségnyújtásra kérjük fel az olvasókat; az Észak olvasói – csodák csodája – segítenek... Mi pedig évről évre megjutalmazzuk néhányukat, ám ezzel a Sajtónap közeli rendezvénnyel egyúttal tisztelgünk valamennyi eddigi segítőnk előtt.

Az idei díjazottak voltak: az Észak-magyarországi Trabant Club két tagja: Vágner Viktor és Sebe Máté; az említett műsorban is közreműködő Barta Ildikó tanár; Barkóczi István, a FUX Zrt. vezérigazgatója (már második díját kapta); Antal Álmosné; valamint Kovács Gáborné és Kovács Gábor. A miskolci házaspárnak harmadik alkalommal ítéltük oda a díjat, hiszen évek óta csaknem mindegyik Segítünk akciónkban aktívan részt vettek, a segítségnyújtásnak megannyi formájával.

Otthonos környezetben

Meghitt ünnepségünket a Lévay Villa Hotelben rendeztük meg, köszönhetően házigazdáinknak: Mészáros Ágnesnek és Mészáros Lászlónak (ő mint az első Miskolci Szivarklub elnöke tavaly díjazott volt). Idén ezzel támogatták a közös, jó célt.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában