Helyi közélet

2013.02.14. 11:11

Narkóneppert fogtak Putnokon

Putnok - Egy 25 éves putnoki kábítószer-kereskedőre csaptak le otthonában az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya és a Putnoki Rendőrőrs nyomozói.

Putnok - Egy 25 éves putnoki kábítószer-kereskedőre csaptak le otthonában az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya és a Putnoki Rendőrőrs nyomozói. A megyei rendőr-főkapitányság Bükk közterületi támogató alosztályának bevonásával múlt pénteken, a délelőtti órákban végrehajtott akció keretében elfogott férfi a gyanú szerint több helyi lakos – köztük öt fiatalkorú - részére is kábítószert terjesztett.

A férfi lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök lefoglaltak két csomag, egyelőre ismeretlen eredetű, zöld színű növényi származékot. A kábítószer terjesztésében más személyek is közreműködtek. Az elfogott és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított férfi vizeletében a gyorsteszt kábítószert mutatott ki.

A gyanúsítottat a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette, vele szemben - szakértők bevonásával - kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Időközben a bíróság elrendelte a dealer előzetes letartóztatását.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában