Helyi közélet

2013.01.17. 15:01

A volt első hirtelen feljött az ötödik helyre

Borsod-Abaúj-Zemplén - A B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház pár napon belül a 18.-ról az 5.-re jött fel az Év Kórháza internetes szavazáson. Miként lehet ez? – kérdeztük a főigazgató véleményét. Dr. Csiba Gábor tőlünk értesült e tényről, s arról is, hogy ötödikek lettek.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház pár napon belül a 18.-ról az 5.-re jött fel az Év Kórháza internetes szavazáson. Miként lehet ez? – kérdeztük a főigazgató véleményét. Dr. Csiba Gábor tőlünk értesült e tényről, s arról is, hogy ötödikek lettek.– Nem mintha nem tartanám fontosnak ezt a szavazást, nagyon is jól esett, amikor 2008-ban elsők lettünk az összesítésben (2007-ben a másodikak - a szerk.). Nyilván valós elismerések is állnak mögötte. Azonban mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen szavazás eredményét milyen módokon lehet generálni. Bevallom: egyáltalán nem követtem a szavazást, a végeredményről sem tudtam, nem hogy napról napra figyeltem volna a helyezések alakulását. Van egy másik kórházak közötti „verseny” is, az inkább szakmai, amelyre azonban évente pályázni kell, de még annak sem tudom az eredményét – kaptuk a választ.

Azt már mi tesszük hozzá: a lehetőségek között van az is, hogy egy „riadólánc” nyomán maguk a dolgozók és hozzátartozóik szavaznak. (Márpedig a telephelyekkel együtt 3400 dolgozója van jelenleg az intézménynek. Igaz, ez a honlapot nézve nem eléggé egyértelmű, csak az tűnhet fel, hogy külön-külön is lehetőség volt szavazni az egyes telephelyekre, s vélhetően a telephelyek dolgozói inkább a saját szűkebb lehetőséget használták volna ki). A kórházról szóló ismertető kissé elavult, bizonyos adatok 2006-ból származnak.

ÉM-SzK


Az Év Kórháza internetes szavazás

  • A versenyt a HáziPatika.com egészségügyi portál hirdette meg tavaly 8. alkalommal, a díjat az olvasók szavazata alapján ítélték oda
  • Az első helyen – összesített versenyben – a fővárosi Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika végzett
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában