Helyi közélet

2012.11.30. 09:09

Garázdaság miatt vették őrizetbe - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 29-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 29-én is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt 24 órában megyénk útjain kettő könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására. Az esetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

Garázdaság miatt vett szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság egy 52 éves asszonyt. A nő Sajóbábonyban az utcán, ittasan egy késsel a kezében hadonászott, trágár szavakat kiabált. Az asszony rendőri felszólításra sem hagyta abba tettét. Cselekménye alkalmas volt arra, hogy a jelen lévőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Az Ózdi Rendőrkapitányság fémlopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 40 éves férfit. Az elkövető Ózd egyik utcájában odament egy arra haladó és kerékpárján sárgaréz lemez táblát szállítószemélyhez és minden fenyegetés és erőszak nélkül elvette azt tőle. Ezt követően egy színesfém átvevő telepen eladta. A férfit a bejelentést követően a rendőrjárőrök előállították.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában