Helyi közélet

2012.11.12. 09:03

Megyei Príma Díj - Díjakon túl gálaműsor

Miskolc - Zenés, táncos produkciók tarkították a Megyei Príma Díj pénteki díjkiosztó gáláját.

Miskolc - Zenés, táncos produkciók tarkították a Megyei Príma Díj pénteki díjkiosztó gáláját.

A gálaműsor rendezője, egyben egyik műsorvezetője a tavalyi egyik díjazott, Seres Ildikó színművész volt. A másik műsorvezető Vida Péter színművész volt. Ők konferálták fel az est változatos programját szolgáltató művészeket, többek között a Bolyki Brothers, a Varidance és a Miskolci Dixiland Band együtteseket. Felléptek a Miskolci Nemzeti Színház művészei is, részletet láthattunk tőlük a most műsoron lévő Chicago előadásból. Fellépett a Czemende zenekar, a Fráter kórus, az Egressy Béni Zeneiskola Zenekara, valamint a Why Not. A négyórás műsort most először egy negyedórás szünet szakította meg, lehetőséget adva a résztvevőknek az ismerkedésre.

A rendezvény „negyedik felvonása” a közönség és a díjazottak pezsgős koccintása és megvendégelése volt.

ÉM-SzK


Miskolc - A három „Megyei Príma Díj 2012” és a közönségdíj is gazdára talált a pénteki díjkiosztón a Miskolci Nemzeti Színházban.

Miskolc - A támogatók egyre inkább elismerik a megyei Príma díj jelentőségét. Harmadik éve hirdeti meg a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetsége (VOSZ) B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége a megyei Príma díjat.

Miskolc - Megyei Príma-díjasok. Péntek este kiderült, kik az idei díjazottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában