Helyi közélet

2012.10.18. 16:49

MSZP: az avasiak megoldást várnak, nem pedig masírozást!

Miskolc - A miskolci szocialisták úgy vélik, hogy a Fidesz vezetői semmit nem tettek a fészekrakó probléma megoldása érdekében.

Miskolc - A miskolci szocialisták úgy vélik, hogy a Fidesz vezetői semmit nem tettek a fészekrakó probléma megoldása érdekében.- A szerdai napon a miskolciak bölcsen viselkedtek, mert nem kértek a városunkba szállított import tüntetőkből. - mondta Dr. Simon Gábor, az MSZP miskolci szervezetének elnöke a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján. - Látták, hogy az idegenek nem a problémájukat akarják megoldani, hanem kicsinyes politikai haszonszerzésből jöttek masírozni. A felvonulásokra azért került sor, mert az elmúlt két évben a Fidesz vezetői semmit nem tettek a fészekrakó probléma megoldása érdekében, az édeskevés, hogy „razziának” nevezett akciójukkal zaklatják az embereket.

A politikus szerint nemcsak a fészekrakó problémát nem oldották meg, hanem egyre nagyobb az elszegényedés, az ország és a város folyamatosan csúszik lefelé.

- A miskolciak bebizonyították, hogy a masírozás helyett valódi megoldásokra van szükség, úgy ahogy azt mi mindig is javasoltuk. - hangsúlyozta Dr. Simon Gábor. - Nagyon jól látszott, hogy múlt héten az ITC székházban tartott nagygyűlésünkön kétszeres teltház fogadta Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét. Mindez igazolja, hogy megoldásokra, programokra van szükség és nem az indulatok hergelésére.

A sajtótájékoztatón dr. Varga László az MSZP miskolci szervezetének ügyvezető elnöke felszólította a Fidesz miskolci képviselőit, hogy csatlakozzanak a parlamentben benyújtott javaslatunkhoz, amely jelentős előrelépést jelentene, a fészekrakó ügy felszámolása és a rezsihátralékok rendezése érdekében.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában