Helyi közélet

2012.10.25. 12:01

"A megye legjobb iskolája" - Szerencsi diadal az általános iskolák között

Szerencs - "Üdvözlünk mindenkit a megye legjobb általános iskolájában!" - Ezzel a mondattal kezdődött csütörtök reggel a tanítás a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskolában, ahol nagy az öröm, hiszen az egyhónapos kampány meghozta gyümölcsét, az első helyen végeztek a kategóriájukban a portálunkon hirdetett iskolák közötti versenyben.

Szerencs - "Üdvözlünk mindenkit a megye legjobb általános iskolájában!" - Ezzel a mondattal kezdődött csütörtök reggel a tanítás a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskolában, ahol nagy az öröm, hiszen az egyhónapos kampány meghozta gyümölcsét, az első helyen végeztek a kategóriájukban a portálunkon hirdetett iskolák közötti versenyben.Szerda éjfélig vártuk a szavazatokat, s bizony az utolsó pillanatokban is érkeztek a voksok. Mint kiderült, több szerencsi kisdiáknak megengedték a szülei, hogy a késői időpont ellenére is a számítógép előtt üljenek és figyeljék a szavazás véghajráját. De a tanári karból is sokan töltötték a monitor előtt az éjszakai órákat, voltak, akik fél kettőig chateltek a szavazás lezárását követően, így osztották meg örömüket egymással – tudtuk meg kollégánktól, Juhász-Léhi Istvántól, aki a szerencsi iskolában beszélget jelenleg is a tanárokkal és a gyerekekkel a sikerről.

Bánhegyi Gábor kollegánk a sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumban teszi ugyanezt. A pataki iskola az utolsó órákig szoros „küzdelmet vívott ” a miskolci Bláthy Ottó Szakközépiskolával, végül az Árpád vezérieknek 22 szavazattal sikerült többet szerezniük.

Hamarosan további részletekkel, fotókkal és videókkal is jelentkezünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában