Helyi közélet

2012.09.24. 15:44

Nyertes pályázat: 125 millió forint a MISEK-nek

Miskolc - Egészségügyi dolgozók képzésére, továbbképzésére, ösztöndjára nyert 125 millió forint támogatást a MISEK Nonprofit Kft. egy TÁMOP pályázaton.

Miskolc - Egészségügyi dolgozók képzésére, továbbképzésére, ösztöndjára nyert 125 millió forint támogatást a MISEK Nonprofit Kft. egy TÁMOP pályázaton.A támogatás célja – a Semmelweis Tervben meghatározott egészségügyi struktúraátalakításra is figyelemmel – a humánerőforrást illető krízishelyzet kezelése. A támogatás lehetővé teszi a dolgozók szakképzettségi szintjének növelését, s részben biztosítottá válik az egészségügyi szakdolgozók utánpótlása. Szakorvosi „ráépített képzésben” 2-en, szakdolgozói ráépített képzésben 24-en részesülhetnek a teljes képzési költség támogatásával. A képzés ideje alatt az orvosok 193 ezer Ft/hó/fő, a szakdolgozók 128 ezer Ft/hó/fő motivációs ösztöndíjban részesülnek.

Stresszkezelésre is

A továbbképzés területén 32 egészségügyi szakdolgozó kommunikációs tréningen, 34-en stresszkezelési tréningen vehetnek részt a pályázat jóvoltából, illetve 19, nappali képzésben részt vevő diák 12 hónapon keresztül 128 700 Ft/hó ösztöndíjban részesülhet.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában