Helyi közélet

2012.07.27. 11:54

Víz helyett föld került a selyemréti medencékbe?

Miskolc - Betemették a Selyemréti Strand félig kész medencéit?

Miskolc - Betemették a Selyemréti Strand félig kész medencéit?Egyik olvasónk szerint igen. Telefonon jelezte ugyanis szerkesztőségünknek, hogy a Selyemréti Strand építési területén betemették az épülő medencéket. Szerettünk volna utánajárni, hogy igaz-e a hír, de Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója érdeklődésünkre azt válaszolta: „A kérdésekre jövő hét elején tudunk visszatérni.”

Mint ismert: június közepén a Miskolci Turisztikai Kft. felbontotta a kivitelező Hajdú-Ép Kft.-vel kötött szerződést. Az indok az volt: a kivitelező megszegte a vele kötött szerződést, például nem a szerződésben meghatározott anyagokat építette be a medencékbe, engedély nélkül, a megbízó hozzájárulása nélkül használt más ragasztót és csempét. Ezt azonban a Hajdú-Ép Kft. később cáfolta, és dokumentumokat mutattak be arról, hogy minden változtatást egyeztettek a miskolci turisztikai céggel.

Ezen előzmények után azt is szerettük volna megtudni a Miskolc Holdingtól, hogy áll a Selyemréti Strand ügye, azaz mi történt a szerződésfelbontás óta. Tárgyalnak a kivitelező céggel, mikor írják ki az új közbeszerzést? – kérdeztük. Illetve szerettünk volna fotót is készíteni a területen. Ezen kérdéseinkre is az volt a válasz: majd a jövő héten.

ÉM-NSZR


Miskolc – Mégsem lesz kész az idén a Selyemréti strand. Csúszás helyett a szerződésfelbontás mellett döntött az önkormányzat.

Miskolc – Csöbör Katalin mit csinált egy hónappal ezelőtt a Selyemréti strand építésén?

Miskolc – A kivitelező egészen másképp látja a történetet.

Miskolc – A kivitelező szerint mondvacsináltak a város indokai, a holding a jövő héten nyilatkozik, hogyan tovább.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában