Helyi közélet

2012.05.06. 13:50

Berzéki demonstráció: garázda bekiabálás

Berzék - Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton délután Berzéken demonstrált a Jobbik, a Húsvétkor meggyilkolt Nagy József emlékére.

Berzék - Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton délután Berzéken demonstrált a Jobbik, a Húsvétkor meggyilkolt Nagy József emlékére.Helyszíni beszámolónkban azt írtuk, hogy nagy rendőri biztosítás mellett rendben lezajlott a rendezvény, rendőri intézkedésre nem került sor. "Való igaz, hogy a demonstráció eseménytelen volt, azonban miután a menet visszatért Nagy József sírjának megkoszorúzásáról a hivatal parkjába, egy embert igazoltattak." - tudatta munkatársunkkal Olvasónk.

Egy férfi ugyanis azt kiabálta be a beszédek vége felé, hogy: "Éljen Magyarország, rohadjon meg az összes zsidó!" Ezért várhatóan szabálysértési eljárást indítanak garázdaságért a férfi ellen, ami miatt 150 ezer forintra is megbüntethetik.

Dobi Tamás, a megyei RFK Kommunikációs Irodájának munkatársa megerősítette érdeklődésünkre, hogy a rendezvény után felvette a rendőrség egy férfi adatait az idézet mondat miatt.

(ÉM)


Berzék - A néhány hete meggyilkolt Nagy József emlékére demonstrált szombaton délután Berzéken a Jobbik.

tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában