Helyi közélet

2011.10.10. 15:26

Szüreti bál Putnokon

Putnok - Szüreti bált rendezett az Irodalmi és Daloskör, a Péczeli József Általános iskola aulájában.

Putnok - Szüreti bált rendezett az Irodalmi és Daloskör, a Péczeli József Általános iskola aulájában.A vártnál jóval nagyobb volt az érdeklődés a már hagyománynak számító szüreti mulatságra a gömöri kisvárosban. Az iskola aulája zsúfolásig megtelt a bálozókkal, ahol a rendezők örömmel tapasztalták, hogy minden korosztályt érdekel a már évente megrendezésre kerülő kultúrműsorokkal kezdődő és színesített szüreti bál. A nyugdíjas egyesület tagjai most is olyan vidám jelenetekkel, műsorszámokkal készültek a nem mindennapi eseményre, melyek témái, eseményei a mindennapok történéseit mutatták be sokszor élces kabaréjelenetnek is beillő humorral fűszerezve. Több mint 200 vendég jelent meg, és érzete magát jól a nem mindennapi mulatságon.

Jó hangulat

A rendezvényen a vendégeket Szűcs István az Irodalmi és Daloskör elnöke köszöntötte, majd ezt követően, Tamás Barnabás polgármester, országgyűlési képviselő nyitotta meg a bált, aki zárszóként, jó szórakozást kívánt a megjelenteknek. A legények, hagyományos házi készítésű süteményekkel megrakott kosarakból kínálták a mulatozókat. A jó hangulatú eseményen a talpalávalót, a helyi Origó együttes szolgáltatta. A vegyes felállású zenekar, változatos mulatós repertoárjával hajnalig edzette a fiatal bálozók mellett a nyugdíjasokat is, akik elmondásuk szerint, rendkívül élvezték a táncot és a zenét.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában