Helyi közélet

2011.06.27. 13:16

Testvérharc – Életveszélyt okozó testi sértés Ózdon

<p>Ózd - Szóváltást követően késsel megszúrta testvérét egy ózdi nő. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.</p>

A nyomozás eddigi adatai szerint június 25-én a délelőtti órákban a 31 éves ózdi nő összeszólalkozott 36 éves testvérével, majd a verbális agresszió után a fiatalabb testvér hátba szúrta fivérét. A sértett nyolc napon túl gyógyuló életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség információi szerint a testvérpár kapcsolata mögött évek óta tartó konfliktusos viszonyrendszer áll.

Információs háttér

Büntető Törvénykönyv – Testi sértés: „Aki más testi épségét vagy egészségét sérti…életveszélyes sérülés okozása esetén öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

- B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda -


Miskolc - Négy arlói férfivel szemben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Az elmúlt hat napban, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében összesen 16 főt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, akiknek többek között lopásért, tiltott kéjelgésért, vagy éppen garázdaságért kell, illetve kellett felelniük.

Miskolc - Csendes, békés embernek írták le rokonai a „nyékládházi nőégetőt”.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában