Helyi közélet

2011.06.14. 22:36

Fazekas-gála a miskolci Operafesztiválon

<p>Miskolc -&nbsp;Háromórás műsorral készült a miskolci Fazekas Általános Iskola az Operafesztivál külső helyszínére a Szent István térre kedden délután.</p>

A műsort nagyon sok néző várta a virágóra körüli területen. A színes műsorban tánc koreográfiák (könnyű és népzenei), dráma darabok, az iskola zenekarainak koncertjei adták meg a kiváló hangulatot. Akik végig kitartottak, nem csalódtak a rendkívül felkészült diákok műsorában.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Kedden délután csendes volt a miskolci belváros. Ha nem lennének árusok és program plakátok nem is tudná az idegen, hogy Operafesztiválnak ad otthont a borsodi megyeszékhely.

Miskolc - Liszt Ferenc 13 éves korában írt egyetlen operáját, a Don Sanche, avagy a szerelem kastélya című darabot mutatták be a Bartók + Verdi 2011 Miskolci Nemzetközi Operafesztiválon a hétvégén.

Miskolc – A Herman Ottó Múzeum ad otthont a VI. Fröccsfesztiválnak ebben az évben is, a Papszeren lévő épületben.

Miskolc - Az utcatánc és a juhtúrós lepény volt szombaton a legnépszerűbb.

Miskolc - Az Operafesztivál egyik kísérő programjaként került megrendezésre az Utcatánc szombaton fél 7-kor a Miskolci Nemzeti Színház mellett a sétálón.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában