Helyi közélet

2011.06.28. 11:05

Berepülnek a grúzok a tokaji színházba

Tokaj - A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttes lép fel a tokaji Paulay Ede Színházban június 29-én, szerdán este hét órától.

Tokaj - A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttes lép fel a tokaji Paulay Ede Színházban június 29-én, szerdán este hét órától.A Georgian Storm című produkció valóban bejárta a világot, két millió néző látta a produkciót a Föld öt kontinensén.

A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket. A Georgian Storm a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról szól. Ha azt hiszik, hogy mindezt nem lehet eltáncolni akkor, nagyon tévednek! Láthatunk párbajt, esküvőt, kardtáncot – lenyűgöző technikai tudású táncművészektől. A nézők egyik kedvence, amikor a 3 gyermek lép a színpadra ők a jövő sztárjai, akik máris elképesztő tehetségek.

A tapasztalatok szerint a produkciót mindenhol álló tapsviharral honorálta a közönség, a táncegyüttes magyarországi turnéjára is ez volt eddig jellemző.

- E. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában